Thomas Holst-Hansen

Seniorrådgiver

Thomas Holst-Hansen kommer til Storm fra jobben som redaksjonsleder i «Skavlan» - Skandinavias største talkshow. Der opparbeidet han seg en unik kompetanse når det gjelder kunsten å finne, foredle og formidle de gode historiene. Samtidig har han bygget opp et betydelig kontaktnett innen samfunns- og underholdningsliv, ikke bare i Norge, men også i Stockholm, London og New York.

Etter å ha booket og researchet flere hundre gjester fra inn- og utland sitter Thomas på svært mye kunnskap om hvilke historier og temaer som engasjerer et bredt publikum. Og han har selv opplevd å stå i stormen, ved å skulle forsvare programmet mot kritikk. 

Thomas har til sammen 20 års erfaring fra pressen, og har også jobbet med NRK-programmer som «Grosvold» og «Trygdekontoret». Som skrivende journalist arbeidet han blant annet i VG, Dagbladet og Adresseavisen, og han kjenner mange av de store mediehusene fra innsiden. Thomas vet hvordan redaksjonene tenker, og han vet hva hva som skal til for at en historie skiller seg ut.

Thomas er utdannet journalist fra Høyskolen i Bodø.

 

https://www.linkedin.com/in/thomas-holst-hansen-41a43b41/

M: +47 971 58 717

@: thh@stormcom.no