Storm Communications kjøper teknologiselskap – inngår femårig avtale med Redningsselskapet


 

(21. mai 2019) Storm Communications blir største eier i teknologiselskapet PVM House, som leverer automatiserte løsninger for personifisert film. Selskapet skifter navn til Storm 121 og inngår en langsiktig avtale med Redningsselskapet for å gjøre medlemskommunikasjonen mer relevant og effektiv.

 

Oppkjøpet av en majoritetsandel i PVM House AS, som nå skifter navn til Storm 121 (uttales «one-to-one»), er det unge kommunikasjonsselskapets første oppkjøp. Storm Communications eies av Petter A. Stordalen, Kruse Larsen og partnerne Marius Parmann og Per Valebrokk.

Storm 121 leverer en egenutviklet teknologi for produksjon, fletting og distribusjon av personifisert video i store volum. De siste månedene har blant annet Nordic Choice Hotels, Coops lavpriskjede Extra, Arbeiderpartiet og Sopra Steria benyttet teknologien i kommunikasjon med sine ansatte og medlemmer. Sistnevnte vant i forrige uke gull i NM i Employer Branding for en kampanje der teknologien var et sentralt element.

- Det er umulig å ignorere et budskap du selv er en del av, og vi ser at personifisert video skaper et enormt engasjement hos mottakerne som er veldig gøy å følge med på, sier byråleder Marius Parmann i Storm Communications.

- I en periode har vi samarbeidet tett med den dyktige gjengen som har utviklet teknologien. Vi har lært å kjenne en automatisert løsning som gjør eksisterende kommunikasjon mer effektiv og relevant – særlig for større virksomheter og organisasjoner. Kombinasjonen av én-til-én-kommunikasjon og video er utrolig kraftfull, og vi har lyst til å være med å utvikle dette selskapet videre både i Norge og internasjonalt. Det gleder vi oss til, sier Parmann.

Den første kunden med Storm Communications som hovedeier er allerede på plass: Storm 121 inngår en langsiktig avtale med Redningsselskapet. Planen er å bruke personifiseringsteknologien til å produsere opp mot én million unike filmer til organisasjonens medlemmer og støttespillere over de neste fem årene.

- I vårt arbeid med å nå vår nullvisjon om at ingen skal drukne, er vi opptatt av den enkeltes engasjement. Vi har over 100.000 medlemmer og det er viktig for oss med en god individuell og målrettet kommunikasjon med medlemmene våre. Vi er stadig på leting etter løsninger som gjør oss enda mer effektive og relevante i vår dialog med medlemmene. Denne teknologien er et godt verktøy for deler av den løpende medlemskommunikasjonen, som på en kostnadseffektiv måte vil skape økt engasjement, lojalitet og tilhørighet til det viktige arbeidet organisasjonen gjør for å gjøre sjøen tryggere for alle, sier Fredrik Sahlin, direktør marked i Redningsselskapet.

Petter A. Stordalen har selv erfart hvor godt teknologien til Storm 121 virker. I forbindelse med den årlige Vinterkonferansen i Nordic Choice Hotels, ble over 3000 unike filmer produsert til deltakerne. I filmene var mottakerens fornavn «tatovert» inn på Stordalens brystkasse, i tillegg til at de ble opplest av datteren Emilie A. Stordalen. Filmene ble hyppig delt i sosiale medier og genererte et høyt antall visninger. Teknologien er også brukt i forbindelse med invitasjon til åpningsfesten for Clarion Hotel The Hub.

- Jeg fascineres av hvordan de personlige filmene på en enkel og rimelig måte skaper et fantastisk engasjement hos mottakerne. Mange virksomheter og organisasjoner vil heve engasjementet hos ansatte, kunder eller medlemmer ved bruk av denne teknologien, sier Stordalen.

Partner og utvikler Ronald Griffin blir med videre i Storm 121 med en eierandel på 44 prosent i selskapet. Griffin har utviklet store deler av teknologien, og gleder seg til å få en det raskt voksende PR-byrået inn på eiersiden.

- Med Storm Communications på laget øker vi farten og ambisjonsnivået. Dette kan bli et internasjonalt eventyr og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Griffin.

 

For mer info, sjekk: www.storm121.no