Per Valebrokk og Petter Stordalen lanserer ny næringslivspodkast

Med spennende gjester fra norsk næringsliv skal Petter Stordalen og Per Valebrokk hver uke diskutere saker i nyhetsbildet i podkasten «Stormkast med Valebrokk & Stordalen». Målet er å bli Norges mest populære næringslivspodkast.

Det er to erfarne podkast-programledere som fremover skal lede de ukentlige sendingene i den nye podkasten. Tidligere E24-redaktør Per Valebrokk var programleder i økonomipodkasten «Valebrokk & Co» og Petter Stordalen har tidligere utgitt to podkaster med seg selv som vert. Nå ser han frem til å lage nok en populær podkast med sin nye makker:

- For meg er dette enkelt. Jeg digger å treffe flink folk som inspirerer meg, jeg digger podkast-formatet og jeg digger Per Valebrokk. Han har drevet en av de viktigste og beste podkastene i dette landet, og er ekspert på dette. Både lytterne og jeg kommer til å lære masse om det som rører seg i næringslivet i en setting som er underholdende og uformell, sier Petter Stordalen.

Det er kommunikasjonsbyrået Storm Communications, der Per Valebrokk er seniorrådgiver og partner og Petter Stordalen er medeier som står bak podkasten. Valebrokk har høye ambisjoner for den nye kanalen.

- Vi skal gjøre «Stormkast med Valebrokk & Stordalen» til en av Norges mest populære podcaster innen aktualitet. Det er ikke gjort i en håndvending, men vi skal jobbe oss inn som en selvsagt del av folks vaner – lytter for lytter. Vi satser på at gode gjester, mye læring og en del humor skal virke, sier Per Valebrokk 

I første episode har Stordalen og Valebrokk fått med seg Telenor Norge-sjef Berit Svendsen og sjeføkonom Kjersti Haugland i DNB. De fire diskuterer lederstil, oljeopptur og bare overkropper. Svendsen forteller blant annet om hvordan hun avreagerer i svømmebassenget og Haugland mimrer om spanjoler som kler seg svært utfordrende i klesveien. I tillegg deler de begge sine vurderinger om oljebransjens fremtid i Norge.

 

Lytt til Stormkast med Valebrokk & Stordalen på

iTunes: https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewPodcast?id=1392357876