Storm Communications ansetter fire nye rådgivere

(29. mars 2019) Storm Communications ansetter blant annet profiler fra Skavlan- og Aftenposten-redaksjonen for å møte den høye etterspørselen etter PR-byråets tjenester.

Det er ett år siden Petter A. Stordalen og Kruse Larsen i partnerskap etablerte Storm Communications, et PR-byrå med selskapskommunikasjon som spesialfelt. Byrået består i dag av fem erfarne rådgivere og ansetter nå fire nye rådgivere for å møte en stadig høyere etterspørsel. 

- Petter har gitt meg et viktig råd: Skaff de beste folkene. Det er spesielt viktig i vår bransje der vi selger kunnskap og kompetanse. Vi er blitt et fantastisk sterkt lag bestående av de dyktigste og hyggeligste PR-rådgiverne i byen. Det legger kundene merke til, sier byråleder i Storm Communications, Marius Parmann.

Parmann er partner i byrået sammen med tidligere E24-redaktør Per Valebrokk. Med seg i byrået får de nå blant andre Thomas Holst-Hansen (43). Han går til jobben som seniorrådgiver i Storm Communications fra rollen som redaksjonsleder i Skavlan, Skandinavias største talkshow. Holst-Hansen har vært i Skavlans produksjonsselskap Monkberry siden 2010, og har før dette til sammen ti års erfaring som journalist i Nordlandsposten, Adresseavisen, VG og Dagbladet.

- Når smarte, ambisiøse og hyggelige folk starter noe nytt, da skal man bli med, om man får muligheten. Sånn føltes det da Fredrik startet Monkberry for ti år siden, og sånn føles det nå, når Marius og Per bygger Storm. Å få lov til å spille på et sånt lag, føles som en stor ære, sier Thomas Holst-Hansen.

Som medspiller får han samtidig med seg Aftenposten-journalist Frank Lynum (42), som i løpet av våren blir seniorrådgiver i Storm Communications. Han begynte i Aftenposten-redaksjonen i 2004 og har blant annet hatt roller som økonomijournalist, nyhetssjef, nyhetsleder, kommentator og klubbleder. Siden 2015 har Lynum også vært styremedlem i Aftenposten AS og varastyremedlem i Schibsted ASA.

- Storm bygger et lag med svært kompetente folk. Jeg har veldig sansen for byråets åpenhetsfilosofi. Og med de ambisiøse målene og folkene, så blir dette det mest spennende byrået i landet. Jeg vet at jeg kommer til å ha det gøy på jobb sammen med kundene og folkene i Storm, sier Lynum, som også har bakgrunn som forfatter av den uautoriserte biografien «Steinrik» om Stein Erik Hagen.

Storm Communications henter også Nathalie Roksvåg Stølen (30), mangeårig strategisk rådgiver i søsterbyrået Kruse Larsen, som samarbeider tett med Storm Communications i flere kundeforhold. Stølen har særlig ekspertise på kommunikasjonsstrategi og -planer, tekstarbeid og strategisk bruk av sosiale medier.

- Jeg har enormt tro på dette selskapet. Det er usedvanlig dyktige folk, godt miljø og ikke minst mange interessante kunder og konsepter som jeg gleder meg til å jobbe med. I tillegg er det et stort pluss at jeg forsetter å være tilknyttet et fellesskap med Kruse Larsen, sier Stølen.

Den siste nyansatte i Storm Communications i denne omgang, er Susanne Jorde Lunde (29). Hun kommer rett fra jobben som trainee i Penda Paper Recycling, der hun blant annet hadde ansvar for å bygge tilstedeværelsen i sosiale medier for det etiopiske papirgjenvinningsselskapet.

- I Storm får jeg jobbe med utfordrende kunder og prosjekter sammen med flinke folk. I tillegg er byrået opptatt av å være et miljø det er gøy og jobbe med og i. Jeg ser frem til mange morsomme og spennende dager, sier Lunde.

Foto: Espen Solli